Våra tjänster

Vi kan dränering och utför det med stor noggrannhet och hög kvalité. Vi har stor kunskap, håller en hög servicenivå och utför dränering oavsett fastighetstyp. Dränering kräver de rätta verktygen och de rätta medarbetarna, något som vi har.

Vi skräddarsyr våra offerter och anpassar dem till dina behov, önskemål och förväntningar. Att föreslå en kostnadseffektiv metod som skonar klintens plånbok är och har alltid varit vårt främsta mål. Våra tjänster är fria från dolda kostnader. Som vår kund kommer du därför aldrig att behöva betala något annat än det som står på offerten. Budgetplanering och effektiva kostnadsmetoder används alltid när vi räknar på vår offert.

Förutom dränering erbjuder vi gräv – och marktjänster, utemiljö och uthyrning av maskiner.

Vår ambition är att du blir nöjd med vårt arbete och återkommer igen vid behov. Därför ser vi alltid till att vara lyhörda mot kunden och hålla en ständig kommunikation både före och efter uppdraget. Låt oss veta vad du vill och behöver så kommer vi med all säkerhet att kunna göra ett bra jobb.

Oavsett om du är en privatperson eller en större förening så är vi redo att ta oss an ditt uppdrag med ett perfekt slutresultat. Vi är nöjda bara om du som kund är tillfredsställd med vår insats.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Boka gärna ett möte för att berätta om ditt hus så återkommer vi med en individuell offert.

Vi ses!