Om oss

Välkommen till oss på Leni Entreprenad. Vi är ett företag med lång erfarenhet och gedigen kunskap om allt inom markarbete. Under 12 år har vi varit en del av Lestra AB. . Vi erbjuder våra kunder kompletta lösningar för mark- och anläggningsarbeten som totalentreprenör eller delad entreprenad. Vår storlek och kunskap innebär att vi har en stor flexibilitet i företaget och vi gör allt för att tillgodose våra kunders behov.

Pålitligt. Kvalitativt. Enkelt. Detta är våra ledord på Leni Entreprenad. Vi sätter alltid service och tillgänglighet högst på listan då vi vill att du som kund konstant ska känna dig trygg under projektets gång vid frågor och/eller andra angelägenheter ska kunna vända dig till oss. Vi tar oss an alla de utmaningar du ställs inför, små som stora för att tillsammans finna den bästa lösningen utifrån just ditt behov och dina förutsättningar. Vårt mål är att vara det självklara valet varje gång våra befintliga kunder behöver hjälp.

Vi är verksamma i Stockholms län med omnejd och riktar oss till dig som privatperson, till företag samt mot föreningar/kommuner. Inga uppdrag är för små eller för stora då vi har åtskilliga antal resurser tillgängliga som vi anpassar och utför efter varje specifikt uppdragsåtagande. Vi satsar givetvis på kvalitet och att göra dig som kund nöjd kombinerat med service & tillgänglighet i absolut högsta klass.

Alla arbeten vi utför skall kunna användas som referensuppdrag & du som kund ska ha ett leende på läpparna från projektets start- till slutdokumentation.